Teenused

Reklaamvideod

Reklaamvideo puhul valmistan video mis aitab turundada Teid või teie toodet/teenust klientidele ning seda atraktiivsel moel. Läbi turundusvideo on võimalik saada oma ettevõttele juurde kliente ning kasvatada mainet.

Mainevideod

Mainevideo on hea viis tutvustada oma ettevõtet või toodet/teenust üldiselt. Ehk video mida on võimalik kasutada oma kodulehel või sotsiaalmeedia kanalil aastaringselt.

Pulmavideod

Pulmavideona filmin ning valmistan pruutpaari elu ühest tähtsaimast päevast kokkuvõtliku romantilise lühi pulmavideo selleks, et mälestused sellest päevast oleksid alati teiega. (kuni 5 minutiline video)

Pildistamine

Tegelen pulmade, suvepäevade kui ka tootefotode pildistamisega. Samuti on mul pikk kogemus spordi- ning üritusfotograafina. Soovi korral tegelen ka fotosessioonidega nii looduses kui ka stuudios. Varasemalt tehtud töödega saate tutvuda fotode portfoolios.

Filmimise ning monteerimise koolitus

Viin läbi filmimise ning monteerimise algteadmiste koolituse, kus õpetan videgoraafia põhitõdesid, kaamera käsitlemist, filmimistehnikaid ning monteerimisprogrammi kasutust. Koolitus sisaldab ka praktilisi tegevusi.

Miks valida just mind?

  • 1
    Paindlikkus
    Olen valmis tegema tööd üle kogu Eesti ning vajadusel ka välismaal. Tegelen erinevate projektidega ning püüan pakkuda just sellist tulemust, mida klient saada soovib.
  • 2
    Professionaalsus
    Olen tegelenud filmimise ning pilditamisega juba ligi 6 aastat. Tunnen ning valdan hästi oma tehnikat ning oman häid valdkonna teadmisi. Samuti tegelen pidevalt oma teadmiste ning oskuste täiendamisega, et kaasas käia tänapäeva populaarsete stiilidega.
  • 3
    Täpsus
    Pean kinni kokkulepetest ning tähtaegadest, mistõttu valmistan klientidele nende nõuetekohaseid projekte tähtaegselt. Alati arvestan kliendi soovi ning vajadusel muudan tööd kui see ei lähe kokku kliendi visiooniga.

On Teil tekkinud idee või on olemas kindel projekt?