Minust

Minu nimi on Denis. Olen juba 6 aastat tegelenud foto- ning videograafia valdkonnas. Minu portfoolios võib leida erinevaid töid ning projekte, nii ettevõtete kui ka eraisikutega. Aastatega olen pidevalt täiendanud oma oskuseid, teadmisi kui ka varustust mida filmimisel ning pildistamisel kasutan. Samuti tegelen ka turundusvaldkonnas ning oman sellel alal häid teadmisi, mis on olnud väga kasulikud töötades ettevõtete turundusvideotega.

Video- ja fotograafia on kui kunst, tänu millele on võimalik väljendada emotsioone ning anda edasi informatsiooni. Igaüks teeb seda omamoodi, läbi oma silmade ning kujutlusvõime. Video- ja fotograafia on kui vabadus ja see vabadus meeldib mulle. Seetõttu on videote loomine ning pildistamine minu lemmiktegevus, tähtsaim hobi ning armastatud töö.

Photography is an art of observation. It has little to do with things you see and everything to do with the way you see them - Elliott Erwitt
Denis Georgijev
Koostöö Denisiga sujus suurepäraselt - kõik kokkulepped kehtisid ja pulmapäeval oli ta sekundi pealt õigel ajal õiges kohas. Ja no tulemus - lihtsalt võrratu. Aitäh, et meie tähtsa päeva emotsioonid nii vahetult ja tõetruult jäädvustasid.
Margit Rodenberg
Koostöö sujus hästi ning lõpptulemus oli suurepärane.
Viktor Tund
Mega hea oli Denisiga koostööd teha. Oli näha, et ta oli südamega asja juures, mõtles kogu aeg kaasa, andis ideid ning kuulas ka meie soove. Töö oli kiire ja lõpptulemus oli suurepärane.
Avely Kaasik